EN
NL
FR
GOUDEN BOEK
FOTOGALERIJ
CONTACT & RESERVERINGEN
EN
NL
FR
Wie zijn wij?
 We werden verleid door de plaatsen van ons eerste verblijf.
 Tussen de charme van de regio, de sfeer waarin het leven goed is, het dorp, het verlangen naar een ontspannen vakantie en het verlangen naar een warm moment, ...
 Het is daarom voor ons essentieel om in 2016 de kans te grijpen om deze prachtige villa gebouwd tussen 2005 en 2006, te midden van wijngaarden en olijfbomen te verwerven, ... In het hart van het natuurpark van de Luberon, op enkele kilometers van de centrum van Saint-Saturnin-lès-Apt en pittoreske dorpjes zoals Roussillon, Gordes, Fontaine du Vaucluse, ...
 In de geest om u onvergetelijke momenten te laten beleven en u het gevoel van welzijn en rust te geven dat ons verleidde, hebben wij zorgvuldig tot in de kleinste details nagedacht om een ​​optimale omgeving te bieden: zwembad, jeu de boules ,. .. Zonder met je te praten over de zon die het grootste deel van het jaar schijnt, de geur van lavendel, het geluid van krekels en Provençaalse charme.
 Het is met dit doel dat we onze nieuwe site voorstellen en wensen u een aangenaam bezoek rijk aan avonturen en ontdekkingen.
Wie zijn wij?
Ons huis onderscheidt zich door flexibel te zijn in 3 afzonderlijke en autonome woningen. Hierdoor kan hij zich aanpassen aan uw behoeften. Elk van de partijen heeft een terras met barbecue, toegang tot de aangelegde en beveiligde tuin met verwarmd zwembad, bowlingbaan en parkeerplaats voor vijf auto's. Wat deze plek maakt, is naast ideaal gelegen in de buurt van wandelpaden en mountainbikeroutes de ideale plek voor vakanties in grote gezinnen of groepen vrienden. 
- van 6 tot 8 personen -
- van 10 tot 14 personen -
- van 4 tot 6 personen -
Ontdekkingen en praktisch leven
Kleine praktische gidsen van plaatsen om te bezoeken om niets op de site te missen ... en alle nuttige informatie ter plaatse.
Neem contact met ons op
Heeft u vragen, wilt u meer informatie? 
Aarzel niet, door het onderstaande formulier in te vullen. 
We zullen zo snel mogelijk reageren.
STUREN
We zijn ook aanwezig via:
Advertenties website
Sociale netwerken:
Lou-Cigalou, Lou-Grihet, La Cigala
57, Départementale 2
84490 St-Saturnin-lès-Apt
Vaucluse - France

+32 470 79 69 01
+32 499 57 91 14

Informations complèmentaires
Contactgegevens van de eigenaar:

Sebastien Dupont
rue des Alliés 40
7540 Kain - Belgique

Algemene voorwaarden:

Al onze algemene voorwaarden zijn beschikbaar hier
beschikbaar
Copyright © 2017 - Alle rechten voorbehouden - www.lou-cigalou.eu
website gemaakt door elKOPro